MAGNET - Kompleksi më i ri i banimit në Tiranë!

Klikoni më poshtë për të përzgjedhur pallatin ku dëshironi të jetoni!


MAGNET - Rezidenca Libeskind

Kush zgjedh Rezidencën Libeskind ndjen çdo ditë emocionin e të jetuarit në shtëpinë ëndrrave. Volume të thjeshta që marrin jetë nga ballkone e veranda. Interiere të mirëndriçuara, me hapësirë, pamje dhe perspektiva befasuese. Në qoftë se do të biesh në dashuri me një shtëpi, je në vendin e duhur.

Në qoftë se do të banosh në Tiranë, Rezidenca Libeskind është për ty. Pozicionuar në perëndim të Tiranës, pranë kryqëzimit të 21-Dhjetorit, midis Unazës 3 dhe 4 të qytetit. Lehtësisht e arritshme me mjete të transportit publik dhe me këmbë. Objekti shërben si portë hyrëse në lagjen e re Magnet.oferta e javes

Daniel Libeskind shprehet për Magnet

Udhetim në lagjen Magnet

Kontakt - Profili i Kompanisë - Video

Vendndodhja

Adresa: Frosina Plaku Str 40 Al-1023 Tirana | Email: info@kontakt.al | Cel: +355 68 20 29 807