Njësi Shërbimi 5012

105.000 €

Njesi sherbimi 5012, me siperfaqe 69.5 m2. Kjo njesi karakterizohet nga forma e paster, siperfaqe optimale, me dritare te medha dhe ndricim te mire qe e bejne te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti, Pozicioni I saj eshte I favorizuar nga fluksi I njerezve. Te gjitha keto vlera te kesaj njesie e bejne ate idealen per biznesin tuaj.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
69.5m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!