Njësi Shërbimi 6012

87.000 €

Njesi sherbimi 6012, me siperfaqe 57.9 m2. Kjo njesi karakterizohet nga forma e paster, siperfaqja optimale, me dritare te medha dhe ndricim te mire qe e bejne te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Pozicioni I saj eshte I favorizuar nga fluksi I njerezve nga oborri I brendshem. Te gjitha keto vlera te kesaj njesie e bejne ate idealen per biznesin tuaj.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
57.9m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!