Njësi Shërbimi 6017

138.000 €

Njesi sherbimi 6017, me siperfaqe 91.7 m2.  Kjo njesi eshte e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Tualeti eshte pozicionuar ne pjesen fundore te njesise duke e lene hapesiren te paster dhe panderprerje. Orientimi I dyfishte, dritaret e shumta dhe te medha I japin njesise ndricimin dhe ventilimin natyral. Pozicioni I saj eshte I favorizuar nga fluksi I njerezve. Te gjitha keto vlera te kesaj njesie e bejne ate idealen per biznesin tuaj.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
91.7m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!