Apartamenti 4085

126.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 74.6 m². Me nje siperfaqe minimale per nje apartament 2+1 por i mireorganizuar dhe I ndricuar nga orientimi I dyfishte. Zona e dites eshte qendra e apartamentit ku shperndahen te gjitha funksionet. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
8
Sip: 
74.6m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!