Apartamenti 6085

98.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 88.4 m². Hyrja te mundeson akses te menjehershem ne zonen e dites dhe ne te djathte tualeti. Me nje siperfaqe optimale per nje apartament 2+1 por i mireorganizuar, me ndricim dhe ventilim te bollshem nga orientimi I dyfishte. Zona e dites eshte qendra e apartamentit ku shperndahen te gjitha funksionet. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
8
Sip: 
88.4m 2
Orientimi: 
Veri
Lindje

Kërko njësinë tënde!