Njësi shërbimi 1004

34.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 26.3 mshumë e përshtatshme për të zhvilluar disa lloje specifike aktiviteti. Hapesira e pastër pa ndërprerje të kolonave, dhe hyrje me shumë ndricim të ftojne ne nje hapësire  te rregullt Tualeti është i pozicionuar në menyrë të tillë, duke mos cënuar hapësirën e brëndshme ose çarjet në fasadë.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Phoenix
Kati: 
1
Sip: 
22.3m 2

Kërko njësinë tënde!