Njësi Shërbimi 1006

50,000 €
Njësi Shërbimi
Phoenix
Kati:
1
33.2m2

Dyqan me siperfaqe 33.2 m2 . I pozicionuar ne Veri me hapsire te lire perballe duke mundesuar ndricim te mire. Siperfaqja e arsyeshme dhe forma e rregullt me nje tualet ne pjesen fundore te tij e bejne dyqanin shume te pershtatshem per disa lloje biznesesh.