Njësi Shërbimi 2012

85.000 €

Njesi sherbimi 2012, me siperfaqe 56.6m2. Kjo njesi eshte e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Pozicionimi i saj ne kompleks eshte shume I favorshem, per shkak te fluksit te njerezve. Forma  L I jep dinamizem ambientit. Dritaret e shumta, tualeti ne pjesen fundore dhe ndricmi I mire e bejne kete njesi idealen per biznesin tuaj.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
56.6m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!