Njësi Shërbimi 2015

83.000 €

Njesi sherbimi 2015,me siperfaqe 55.2m2. Kjo njesi ka nje forme te paster kuadratike. Elemente si tualeti ne pjesen fundore,hapesira e paster panderprerje,dritaret e shumta dhe te medha , e bejn kete njesi te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Orientimi I dyfishte dhe carjet e shumta mundesojn ndricim dhe ventilim te mjaftueshem.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
55.2m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!