Apartamenti 1101

95.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 86.1m2. Hyrja te mundeson akses ne korridorin e drejt,ne majten e te cilit ndodhen dhomat e gjumit dhe tualeti. Korridori te drejton ne fund ne zonen e dites, e cila eshte mjaft mire e ndricuar nga dritare te medha plot drite. Dhoma matrimoniale eshte e pasuruar me nje hapesire te jashtme, qe mundeson ndricim, ventilim dhe qetesi.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
10
Sip: 
86.0m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!