Apartamenti 1105

63.000 €

Apartamenet 1+1 me siperfaqe 56.8m2. Forma e paster kuadratike dhe ndarja e zones se dites nga zona e nates ne menyre korrekte, e bejne kete apatament te pelqyeshem per jetese. Nje avantazh shume I rendesishem eshte edhe llozha, si element ndricimi dhe ajrosjeje.  

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
10
Sip: 
56.8m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!