Apartamenti 1053

109.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 98.9m2. E pajisur me nje hyrje qe te fton per te zona e dites. Nje minikorridor te fton tek hapesirat e nates dhe tualeti I pergjithshem. Llozha percjellesi me I mire I drites natyrale  dhe tualeti ne dhomen matrimoniale e bejne kete apartament mjaft te pershtatshem per nje familje te madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
5
Sip: 
98.9m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!