Apartamenti 3071

104.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 93.9m2. Hapsirat e medha, orientimi I trefishte, carjet e shumta jane disa nga vlerat e shumekerkuara qe I zoteron ky apartament. Ambienti eshte shume I ndricuar dhe I ventiluar me se miri. Zona e dites eshte ndare ne menyre shume natyrale nga zona e nates. Forma dinamike e apartamentit I jep ambientit nje atmosfere gjallerie. Ky apartament zoteron te gjitha cilesite per nje familje te madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
7
Sip: 
93.9m 2
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!