MAGNET

Qetë dhe afër.

Volume të thjeshta që marrin jetë nga ballkone dhe veranda.
Pozicionuar në perëndim të Tiranës, pranë kryqëzimit të 21-Dhjetorit.

Dyqane

Dorado 1112_1   |  
Njësi Shërbimi
  |  
27.30m 2

SUPER OKAZION: 
41.000 €
36.000 €

Lyra 1013-1   |  
Njësi Shërbimi
  |  
35.50m 2

SUPER OKAZION: 
53.250 €
37.000 €

EF 3005   |  
Njësi Shërbimi
  |  
38.20m 2

SUPER OKAZION: 
57.000 €
46.000 €

Eridanus 114   |  
Njësi Shërbimi
  |  
38.60m 2

SUPER OKAZION: 
58.000 €
51.000 €

Auriga 1013-2   |  
Njësi Shërbimi
  |  
38.60m 2

SUPER OKAZION: 
57.900 €
51.000 €

Eridanus 117   |  
Njësi Shërbimi
  |  
44.20m 2

SUPER OKAZION: 
66.300 €
61.000 €

Dorado 1108   |  
Njësi Shërbimi
  |  
44.30m 2

SUPER OKAZION: 
67.000 €
45.000 €

Dorado 1113_2   |  
Njësi Shërbimi
  |  
44.80m 2

SUPER OKAZION: 
67.000 €
59.000 €

Depo

Homeplan 3118   |  
Depo
  |  
5.50m 2

SUPER OKAZION: 
2.750 €
2.000 €

EF 108   |  
Depo
  |  
7.00m 2

SUPER OKAZION: 
3.500 €
2.500 €

Homeplan 4109   |  
Depo
  |  
8.30m 2

SUPER OKAZION: 
4.150 €
2.500 €

Homeplan 1108   |  
Depo
  |  
8.30m 2

SUPER OKAZION: 
4.150 €
2.500 €

Homeplan 1109   |  
Depo
  |  
8.70m 2

SUPER OKAZION: 
4.350 €
3.000 €

Auriga 109   |  
Depo
  |  
9.00m 2

SUPER OKAZION: 
4.500 €
3.000 €

Auriga 135   |  
Depo
  |  
9.40m 2

SUPER OKAZION: 
4.700 €
3.000 €

Homeplan 5111   |  
Depo
  |  
9.80m 2

SUPER OKAZION: 
4.900 €
3.000 €

Vendparkim

Aries 1019   |  
Vend Parkim
  |  
31.00m 2

SUPER OKAZION: 
15.500 €
13.000 €

Homeplan 4131   |  
Vend Parkim
  |  
33.30m 2

SUPER OKAZION: 
16.650 €
14.000 €

Homeplan 5138   |  
Vend Parkim
  |  
34.80m 2

SUPER OKAZION: 
17.400 €
15.000 €

Homeplan 2120   |  
Vend Parkim
  |  
36.90m 2

SUPER OKAZION: 
18.450 €
13.000 €

Homeplan 7140   |  
Vend Parkim
  |  
38.90m 2

SUPER OKAZION: 
19.450 €
16.000 €

Dorado 115   |  
Vend Parkim
  |  
55.00m 2

SUPER OKAZION: 
27.500 €
20.000 €

Helix 1029   |  
Vend Parkim
  |  
57.30m 2

SUPER OKAZION: 
28.650 €
19.000 €

Perseus 30012   |  
Vend Parkim
  |  
59.80m 2

SUPER OKAZION: 
29.900 €
24.000 €

Kërko njësinë tënde!

X

Çmimet

Apartamente nga:
800 Euro/m2

Dyqane nga:
1200 Euro/m2

Garazhe nga:
450 Euro/m2