MAGNET

Qetë dhe afër.

Volume të thjeshta që marrin jetë nga ballkone dhe veranda.
Pozicionuar në perëndim të Tiranës, pranë kryqëzimit të 21-Dhjetorit.

APARTAMENTE NË SHITJE

Ara 1112   |   Penthouse   |   S. 379m 2

SUPER OKAZION: 400.000 € 300.000 €
Lexo më shumë »

Ara 1111   |   Penthouse   |   S. 407m 2

SUPER OKAZION: 407.000 € 325.000 €
Lexo më shumë »
  •  

Kontakt Shpk

A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
 info@kontakt.al   kontakt.al

X

Kërko njësinë tënde!