Depo 2006

9.000 €
Me një projekt unik në garazhe dhe me përvojë në projektimin dhe menaxhimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim. Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ajrimi natyral i hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.
Njësi: 
Depo
Objekti: 
Leo
Ursa
Kati: 
-2
Sip: 
17.6m 2

Kërko njësinë tënde!