Dorado 110

11,500 €
Depo
Magnet I
Kati:
-1
32.5m2
Depo me sipërfaqe 32.5 m2. Ndrodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajërim natyral. Ambjenti ka formë thuajse drejtkëndore dhe sipërfaqe të bollshme duke e bërë shumë të përshtatshëm për te përmbushur nevojat për depozitimin e sendeve të ndryshme të familjes ose bizneseve.