Dorado 111

10,500 €
Depo
Magnet I
Kati:
-1
29.9m2
Depo me sipërfaqe 29.9 m2. Ndrodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajërim natyral. Ambjenti ka formë thuajse drejtkëndore dhe sipërfaqe të bollshme duke e bërë shumë të përshtatshëm për te përmbushur nevojat për depozitimin e sendeve të ndryshme të familjes ose bizneseve.