Dorado 112

12,000 €
Depo
Magnet I
Kati:
-1
34.0m2
Depo me sipërfaqe 34 m2. Ndrodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajërim natyral. Ambjenti ka sipërfaqe të bollshmeduke e bërë shumë të përshtatshëm për te përmbushur nevojat për depozitimin e sendeve të ndryshme të familjes ose bizneseve.