Dyer antizjarr

Detyrimi ynë ndaj sigurisë, na shtyn të bashkëpunojmë me liderë të prodhimit të dyerve për apartamente dhe në implementimin e elementëve në përputhje me standardet e sigurisë dhe estetikës. Dyert e jashtme janë pjesë e paketës që Kontakt aplikon për izolimin termik dhe akustik.

 

 

Kërko njësinë tënde!