EF 101

30,000 €
Depo
Magnet I
Kati:
-1
55.0m2
Depo me sipërfaqe 55 m2. Ndrodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajërim natyral. Ambjenti ka sipërfaqe të bollshme duke e bërë shumë të përshtatshëm për te përmbushur nevojat për depozitimin e sendeve të ndryshme të familjes ose bizneseve.