EF 148

24,000 €
Parkim
Magnet I
Kati:
-1
54.5m2
Posti i parkimit me sipërfaqe 54.5 m2 ndodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajerim natyral. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, dhe sipërfaqe të bollshme për një siguri maksimale.