EF 148

24.000 €

Magnet ofron vend parkim nëntokesor i cili përmbush nevojat e komunitetit. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe siguri maksimale.

Type: 
Parking Space
Building: 
Eagle In Flight
Floor: 
-1
Area: 
54.5m 2

Search for your unit!