Apartamenti 3051

97.000 €

Aprtament 2+1 me sipërfaqe 80.6 m2. Hyrja të ofron akses në korridor. Korridori në fillim të lidh me tualetin në të majtë dhe me dhomat e gjumit përballë. Zona e ditës është mjaft mirë e ndarë nga pjesa e natës, çka e bën më harmonike rrjedhjen e aktiviteteve. Këndi i gatimit është i ndriçuar dhe i ajrosur mjaftueshëm nga llozha dhe dritaret e mëdha. Ky apartament i plotëson të gjitha kushtet për një jetë komode dhe të qetë.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
5
Area: 
80.6m 2
View: 
North
East

Search for your unit!