Depo 2004

11.000 €
Me një projekt unik në garazhe dhe me përvojë në projektimin dhe menaxhimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim. Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ajrimi natyral i hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.
Type: 
Warehouse
Building: 
Leo
Ursa
Floor: 
-2
Area: 
20.8m 2

Search for your unit!