Parkimi 20070

17.000 €
Me dy kate nën tokë të dedikuar parkimit, Kontakt ofron parkim të sigurt për banoret. Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ajrimi natyral i hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.
Type: 
Parking Space
Building: 
Leo
Ursa
Floor: 
-2
Area: 
32.8m 2

Search for your unit!