Perseus 20007

6.500 €

Me nje projekt unik dhe me përvojë në manaxhimin e depove dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim.

Type: 
Warehouse
Building: 
Perseus
Floor: 
-1
Area: 
18.1m 2

Search for your unit!