Service unit 1001

72.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 50.8 m2 me shtrirje lineare e ekspozuar nga oborri para objektit. Hapësira e pastër pa ndërprerje të kolonave dhe çarjet në fasadë, e ndihmojnë njësinë që të përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër. Njësia ka një vendosje të tillë që e lejon të gjithë hapësirën të organizohet funksionalisht pa pengesa.

Type: 
Service unit
Building: 
Phoenix
Floor: 
1
Area: 
47.6m 2

Search for your unit!