Service unit 1002

55.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 41.2 me vendosur pranë hyrjes së objektit. Orientimi i saj nga jugu, dhe organizimi korrekt i planimetrisë, e bëjnë atë një njësi të favorshme për cdo lloj funksion biznesi. Njësia është e pajsur me një tualet në pozicion shumë të përshtatshëm i cili lejon te gjithë hapësirën tjetër të organizohet funksionalisht pa pengesa të tjera .

Type: 
Service unit
Building: 
Phoenix
Floor: 
1
Area: 
36.5m 2

Search for your unit!