Service unit 1003

77.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 57.5 me përshtatshme për te zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj nga jugu, carjet dhe carjet në fasadë i japin njësisë dritë por mbi të gjitha ajrim shumë të mirë. Njësia ka një hapësirë shfrytëzimi të lirë dhe të favorshme për organizim funksionesh të ndryshme. Në zonën më të errët të saj është pozicionuar tualeti dhe një ambient dytësor shërbimi

Type: 
Service unit
Building: 
Phoenix
Floor: 
1
Area: 
50.7m 2

Search for your unit!