Service unit 1004

34.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 26.3 mshumë e përshtatshme për të zhvilluar disa lloje specifike aktiviteti. Hapesira e pastër pa ndërprerje të kolonave, dhe hyrje me shumë ndricim të ftojne ne nje hapësire  te rregullt Tualeti është i pozicionuar në menyrë të tillë, duke mos cënuar hapësirën e brëndshme ose çarjet në fasadë.

Type: 
Service unit
Building: 
Phoenix
Floor: 
1
Area: 
22.3m 2

Search for your unit!