Apartment 1101

95.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 86.0m2. Hyrja të mundëson akses në korridorin e drejtë, në të majtën e të cilit ndodhen dhomat e gjumit dhe tualeti. Korridori të drejton në fund në zonën e ditës, e cila është mjaft mirë e ndriçuar nga dritare të mëdha plot dritë. Dhoma matrimoniale është e pasuruar me një hapësirë të jashtme, që mundëson ndriçim, ventilim dhe qetësi.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
10
Area: 
86.0m 2
View: 
South
East

Search for your unit!