Apartment 1102

92.000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 83.3 m², me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të gjatë, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje paralele me hapësirat e apartamentit, përkatësisht tualeti, dhoma matrimoniale dhe dhoma e fëmijëve. Të gjitha këto hapësira kanë dritare të mëdha, të orientuara nga jugu, të cilat ju mundësojnë ndriçim dhe ventilim. Më pas vijon me ambientet e ditës, të cilat janë të bollshme, të pasura me çarje të shpeshta dhe të lidhura me llozhën e brendshme.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
10
Area: 
83.3m 2
View: 
South
West

Search for your unit!