Apartment 1103

77.000 €

Apartamement 1+1 me sipërfaqe 69.9m2. Forma e pastër kuadratike dhe organizimi korrekt i hapësirave bëjnë të mundur rrjedhjen e aktiviteteve në mënyrë harmonike. Komunikimi i zonës së ndenjes dhe kuzhinës me llozhën rrisin komoditetin dhe cilësinë e apartamentit.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
10
Area: 
69.9m 2
View: 
South
West

Search for your unit!