Apartment 1106

73.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 66.0m2. Hyrja të fton në corridor, ku në të djathtë të tij ndodhet tualeti, përballë dhoma e gjumit, dhe në të majtë kuzhina me zonën e ndenjes. Pajisja me llozhën ia shton vlerat dhe funksionalitetin këtij apartamenti. Është e ndriçuar dhe komode. Është apartament ideal për një jetë të qetë.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
10
Area: 
66.0m 2
View: 
North
West

Search for your unit!