Apartment 2101

66.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 59.8m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm në këndin e kuzhinës. Në të djathtë të hyrjes, një minikorridor të lidh me dhomën e gjumit dhe tualetin. Orientimi i dyfshtë mundëson me anë të dritareve dhe llozhës dritë natyrale dhe ventilimin e ambientit.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
10
Area: 
59.8m 2
View: 
North
West

Search for your unit!