Apartment 2116

64.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 57.7m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm me këndin e kuzhinës në të majtë. Përballë hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe në të djathtë tualeti. Këndi i ndenjes dhe i gatimit njëkohesisht kanë akses në llozhë, e cila është një element kyç i ndriçimit, ventilimit dhe çlodhjes. Ambienti ka ndriçim të bollshem falë orientimit të saj të dyfishtë, duke bërë të mundur funksionalitet në makismum të hapësirave.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
11
Area: 
57.7m 2
View: 
North
West

Search for your unit!