Apartment 3111

156.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 98.0m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara dhe në formë të pastër kuadratike. Hyrja të fton në korridor, i cili fillim të jep akses në dhomat e gjumit dhe tualetin. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me këndin e kuzhinës dhe të ndenjes. Orientimi i trefishtë, pajisja e dhomës matrimoniale me tualet dhe e këndit të ndenjes me llozhë, e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për një familje të madhe.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
11
Area: 
102.9m 2
View: 
South
East

Search for your unit!