Apartment 1044

92.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 82.8m2. Hyrja të fton për tek korridori, ku në të majtë është tualeti i dhomës së ditës dhe përballë janë dhomat e gjumit. I gjithë apartamenti është mjaftueshëm i ndriçuar nga dritaret e bollshme dhe të mirëpozicionuara. Pajisja me llozhë, e cila është një element me rëndësi për ventilim dhe ndriçim, ia rrisin vlerat këtij apartamenti.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
4
Area: 
82.8m 2
View: 
North
West

Search for your unit!