Apartment 3042

104.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 79.3m2. I pajisur me një hyrje ftuese. Korridori të drejton për tek dhomat e gjumit perballë, dhe tek tualeti në të majtë. Korridori në fund të drejton për tek zona e ditës, e cila për shkak të dritareve dhe llozhës ka ndriçimin dhe ventilimin e duhur. Çarjet e shumta, tualeti i personalizuar në dhomën matrimoniale, hapësirat e mjaftueshme, e bëjnë atë të jetë i përshtatshëm për një familje të re.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
4
Area: 
93.9m 2
View: 
South
East

Search for your unit!