Apartment 3045

71.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 63.7m2. Hyrja të fton në korridorrin që të lidh me dhomën e gjumit dhe tualetin. Në të djathtë të tij ndodhet zona e ditës. Orientimi i dyfishtë, dritaret e mëdha dhe ballkoni, mundësojnë ndriçimin dhe ventilimin e gjithë ambientit. Forma e pastër kuadratike dhe hapësirat e mjaftueshme ia shtojnë vlerat këtij apartamenti.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
4
Area: 
63.7m 2
View: 
North
West

Search for your unit!