Apartment 1052

120.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 108.4m2. E pajisur me një korridor, dy tualete, ndër të cilat njëri në dhomën matrimoniale. Ndarja e zonës së ditës me atë të natës është bërë në mënyrë të pastër duke siguruar hapësira të mjaftueshme. Aksesi i zonës së ndenjes dhe kuzhinës nga llozha e bën atë perfekte dhe mjaft të përshtatshe për të kaluar ditën dhe aktivitetet e saj.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
5
Area: 
108.4m 2
View: 
South
West

Search for your unit!