Apartment 1053

109.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 98.9m2. E pajisur me një hyrje që të fton për tek zona e ditës. Një minikorridor të fton tek hapësirat e natës dhe tualeti i përgjithshëm. Llozha, percjellësi me i mirë i dritës natyrale dhe tualeti në dhomën matrimoniale, e bëjnë këtë apartament mjaft të përshtatshëm për një familje të madhe.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
5
Area: 
98.9m 2
View: 
South
West

Search for your unit!