Apartment 2067

65.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 58.9m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm me këndin e kuzhinës në të djathtë. Përballë hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe në të majtë tualeti. Këndi i ndenjes dhe i gatimit njëkohësisht kanë akses në llozhë, e cila është një element kyç i ndriçimit, ventilimit dhe clodhjes. Ambienti ka ndriçim të bollshem falë orientimit të saj të dyfishtë duke bërë të mundur funksionalitet në makismum të hapësirave.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
6
Area: 
58.9m 2
View: 
North
West

Search for your unit!