Apartment 3065

74.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 66.5m2. Hyrja të jep akses me tualetin në të djathtë, me dhomën e gjumit përballë dhe me zonën e ditës në të majtë. Hapësirat komunikojnë me njëra-tjetrën në mënyrë harmonike. Ambienti është i ndriçuar dhe mjaftueshëm i ventiluar nga dritaret dhe llozha.

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
6
Area: 
66.5m 2
View: 
North
West

Search for your unit!