Apartment 3081

104.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 93.9m2. Hapësirat e mëdha, orientimi i trefishtë, çarjet e shumta, janë disa nga vlerat e shumëkërkuara që i zotëron ky apartament. Ambienti është i ndriçuar dhe i ventiluar më së miri. Zona e ditës ndahet në mënyrë shumë natyrale nga zona e natës. Forma dinamike e apartamentit i jep ambientit një atmosferë gjallërie. Ky apartament zotëron të gjitha cilësitë për një familje të madhe.

Type: 
2+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
8
Area: 
93.9m 2
View: 
North
South
East

Search for your unit!