Apartment 1095

63.000 €

Apartamenet 1+1 me sipërfaqe 56.8m2. Forma e pastër kuadratike dhe ndarja e zonës së ditës nga zona e natës në mënyrë korrekte, e bëjnë këtë apatament të pëlqyeshëm për jetesë. Një avantazh shumë i rëndësishëm është edhe llozha, si element ndriçimi dhe ajrosjeje.  

Type: 
1+1 Apartment
Building: 
Ursa
Floor: 
9
Area: 
56.8m 2

Search for your unit!