Fasadë termike

Për të krijuar një mbrojtje më të mirë ndaj zjarrit dhe një izolim termik për fasadën, në ndërtimet e Kontakt përdoret një izolim që në gjuhën teknike quhet “Izolim me Lesh Guri”. Fibrat e leshit të gurit qëndrojnë të pa dëmtuara deri në 1000°C, duke krijuar një barrierë termike e cila shërben për t’ju ardhur në ndihmë edhe në kursimin e energjisë. Struktura poroze e leshit të gurit, veç të gjitha aspekteve pozitive, gëzon edhe një tjetër veti të çmuar, ajo izolon zhurmat duke krijuar një ambient të qetë dhe relaksues brenda shtëpive tuaja.

 

 

Kërko njësinë tënde!