Homeplan 2120

13,000 €
Parkim
Magnet I
Kati:
-1
36.9m2
Posti i parkimit me sipërfaqe 36.9 m2 ndodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajerim natyral. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, dhe sipërfaqe të bollshme për një siguri maksimale.